Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bekijk hier de diensten die wij aanbieden

Inspirerend Tuin Ontwerp

Het ontwerpen van uw tuin is net als het inrichten van uw huis: het begint met uw idee! Want u weet als geen ander wat u in grote lijnen in uw tuin zou willen. In een persoonlijk gesprek bekijken we uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw tuin de ideale plek wordt om te ontspannen en te genieten.

Bekwame Tuinders

Voor uw tuinplezier raden wij u aan om in ieder geval één keer per jaar uw tuin te laten onderhouden. Natuurlijk kunt u ook voor de complete verzorging van uw tuin prima terecht bij ons. Wij weten uit ervaring wanneer planten, bomen en struiken gesnoeid moeten worden. Elke plant heeft zijn eigen gebruiksaanwijzing.

Snoeien en onkruidwieden

Niet iedereen kan of wil zijn tuin goed onderhouden. We kunnen u hierbij assisteren of u kunt er voor kiezen het onderhoud  geheel te laten overnemen. Wij bieden u vele mogelijkheden zoals: Snoeionderhoud, onderhoud van de borders, Bemesten van planten, onkruid beheersing, vakantie onderhoud en het verzorgen van uw vijver

Gazononderhoud

Wij zorgen dat uw gazon mooi groen blijft. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw gazon verticuteren. Verticuteren is namelijk iets dat minimaal een keer per jaar moet gebeuren en afhankelijk van de omstandigheden zelfs meerdere keren per jaar. Ook kunnen we uw gazon bemesten of regelmatig maaien.

Tuinaanleg

Met het aanleggen van een tuin is veel kennis vereist van beplanting, maar ook van het gebruik van verschillende materialen. Een goed aangelegde tuin begint, in overleg met u, met een goed tuinplan. We houden in de ontwerpfase rekening met alle aspecten zoals ligging, onderhoud en gebruik van de tuin. Bij Veldscholten hoveniers bieden we een totaaloplossing. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het grondwerk, het aanleggen van beplanting, (sier)bestrating en vlonders, plaatsen van schuttingen en erfafscheidingen, plaatsen van overkappingen, pergola’s, verzorgen van een verlichtingsplan maar ook de aanleg van een vijver kunnen wij voor u realiseren.

Voor elke vraag een passende oplossing

Heeft u een specifieke vraag?
Laat het ons weten!