Schuttingen

Schuttingen

Een schutting is een afscheiding die wordt gebruikt om privacy te bieden, de wind tegen te houden, geluid te verminderen en soms ook als decoratief element in de tuin. Er zijn verschillende soorten schuttingen, gemaakt van verschillende materialen.

Bij het kiezen van een schutting is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals het klimaat, de gewenste privacy, het onderhoudsniveau, en de algehele esthetiek van je tuin. Lokale bouwvoorschriften kunnen ook van invloed zijn op het type schutting dat je kunt installeren, dus het is raadzaam om dit te controleren voordat je een beslissing neemt.

Er kan een keus worden gemaakt bij schuttingen uit diverse materialen en soorten. Zo zijn er houten schuttingen, metaal- of kunststofschuttingen maar denk ook eens aan natuurschuttingen, zoals levende schuttingen gemaakt van planten, struiken en bomen voor natuurlijke uitstraling.

Er zijn dus veel mogelijkheden. Ontdek wat het beste bij uw wensen past en wat uw tuin de mooiste en meest passende uitstaling geeft.

 

Goede service

Wij bieden diverse services aan om uw tuin goed te onderhouden.

Bekwame tuinders

Onze ervaring zetten wij in om uw tuin compleet te verzorgen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Een inspirerende tuin

Wij helpen graag meedenken. Bij eventuele specifieke vragen of voor meer gedetailleerde informatie over een bepaald soort schutting geven wij graag ons advies.