Tuinonderhoud

Tuin onderhoud

Tuinonderhoud is essentieel om ervoor te zorgen dat je tuin gezond, mooi en leefbaar blijft. Niet iedereen kan of wil zijn tuin goed onderhouden. We kunnen u hierbij assisteren of u kunt er voor kiezen het onderhoud  geheel te laten overnemen. Wij bieden u vele mogelijkheden zoals: Snoeionderhoud, onderhoud van de borders, Bemesten van planten, onkruid beheersing, vakantie onderhoud en het verzorgen van uw vijver.

Wij zorgen o.a. dat uw gazon mooi groen blijft. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw gazon verticuteren. Verticuteren is namelijk iets dat minimaal een keer per jaar moet gebeuren en afhankelijk van de omstandigheden zelfs meerdere keren per jaar. Ook kunnen we uw gazon bemesten of regelmatig maaien.

Het regelmatig uitvoeren van tuintaken helpt je om een gezonde en aantrekkelijke tuin te behouden gedurende alle seizoenen. Het is ook belangrijk om de behoeften van specifieke planten en bomen in overweging te nemen bij het plannen van je tuinonderhoud.

Goede service

wij bieden diverse services aan om uw tuin goed te onderhouden.

Bekwame tuinders

Onze ervaring zetten wij in om uw tuin compleet te verzorgen.
Cleaning up autumn fallen leaves. A pile of fallen leaves is collected with a rake on the lawn in the park. Seasonal gardening. Concept of volunteering.

Een onderhouden tuin

Elk seizoen vraagt ander onderhoud. Denk aan het planten van nieuwe bloemen en struiken in de lente, net als het voorbereiden van de grond voor de groeiperiode. Terwijl de herfst weer hele andere werkzaamheden in de tuin verwacht; zoals het opruimen van blad en het snoeien van bomen en struiken voor de winter.