Tuinontwerp

Plannen en het ontwerpen van uw droomtuin

Het ontwerpen van uw tuin is net als het inrichten van uw huis: het begint met uw idee! Want u weet als geen ander wat u in grote lijnen in uw tuin zou willen. In een persoonlijk gesprek bekijken we uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin. Waar is het bijvoorbeeld zonnig, moet er een terras komen, moeten we rekening houden met het grondwater, spelen de kinderen veel in de tuin of bent u juist gesteld op uw privacy. Diverse factoren waar wij rekening mee zullen houden in het ontwerp.

Daarnaast is het ook zeker belangrijk om te denken aan de intensiteit van onderhoud. Heeft u hier na aanleg van de tuin tijd voor of moet het zo goed als onderhoudsvrij zijn. Om over deze aspecten van tevoren na te denken zal het uiteindelijke ontwerp het meest afgestemd zijn op uw wensen. 

Al met al zullen wij samen met u ervoor zorgen dat uw tuin de ideale plek wordt om te ontspannen en te genieten.

Hieronder nog een aantal voorbeelden van reeds gemaakte ontwerpen

Goede service

Wij bieden diverse services aan om uw tuin goed te onderhouden.

Bekwame tuinders

Onze ervaring zetten wij in om uw tuin compleet te verzorgen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Een inspirerende tuin

Het creëren van een inspirerende tuin kan afhangen van verschillende elementen, waaronder ontwerp, plantenkeuze, kleurenpalet en functionaliteit. Wij hebben de ervaring en de ideeën om uw tuin tot een uniek op u afgestemde prettige omgeving te maken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een thematische tuin, is er een kleurenpalet of wilt u juist de biodiversiteit bevorderen. Wij helpen ook graag meedenken in de seizoensgebonden groei, zodat er elk seizoen bloeiende planten zijn en er een voortdurende visuele interesse is in kleur in de tuin. Dit kunt u uiteraard aanvullen met uw wensen op gebied van tuinverlichting, een creatieve bestrating, kunst of decoratieve elementen om maar een paar voorbeelden te noemen.

Belangrijk is om de tuin af te stemmen op de persoonlijke smaak en behoeften van de eigenaar. Een inspirerende tuin is immers een plek waar mensen zich kunnen ontspannen, geïnspireerd kunnen raken en in contact kunnen komen met de natuur.